Wij ontzorgen bij het realiseren van uw
duurzame energievraagstuk. Hoe we dat doen?

Wie is Indutecc en waar staan wij voor?

Indutecc Renewable Solutions is dé specialist op het gebied Duurzame Energie- vraagstukken. Wij combineren zonnestroom en EV met energieopslag.

Toepassen van batterijen binnen de energietransitie vraagt om een slimme aanpak, met alleen een batterij ben je er niet. Voor een oplossing heb je naast batterijen een BMS (batterij management systeem) een omvormer en een EMS (energie management systeem) nodig. Deze combinatie bieden wij als integrale oplossing waarbij we ook zonnestroom onderdeel laten maken van het geheel. Met ons drie stappen plan: Meten, Balanceren en Peakshaven bieden wij een schaalbare oplossing waarbij we stapsgewijs naar een zinvol systeem komen om de energiehuishouding te optimaliseren. Daarbij werken wij met A-fabricaten welke hun systemen naadloos op elkaar hebben af kunnen stemmen.

Problemen met netcongestie en/of het bereiken van maximale aansluitwaarden vraagt om innovatieve oplossingen waarbij het net zo veel mogelijk wordt ontlast en de gebruiker zo efficiënt mogelijk met zijn energie om kan gaan. Zeker nu we ook steeds meer elektrisch gaan rijden. Dit is het terrein waar Indutecc zich in begeeft; innovatieve oplossingen voor energetische problemen. Van fase balancering tot slim gestuurde batterijen in combinatie met bijv. zonnestroom.

We zijn voortgekomen uit een lange historie van betrouwbaarheid en transparantie en bestaan door onze langdurige samenwerkingsrelatie met onze klanten. We staan garant voor een samenwerking die zich richt op een échte relatie, waar alle partijen hun toegevoegde waarde kunnen plaatsen.

Ons motto: wij stellen uw klantbehoefte en onze kwaliteit centraal!