WIJ ONTZORGEN BIJ HET REALISEREN VAN UW DUURZAME BEHOEFTE

Wie is Indutecc en waar staan wij voor

Indutecc is specialist in duurzame energie oplossingen met zonnestroom en energieopslag systemen.

Wij brengen “Best of Class” producten naar de Nederlandse markt. In een branche waar kwaliteit vaak een ondergeschoven kindje is maken wij het verschil. We werken stuk voor stuk met fabricaten welke op basis van innovatieve oplossingen unieke producten brengen. Onze keuze laten wij leiden door een gedegen selectie waarbij wij  alleen kiezen voor fabricaten welke hun sporen in het buitenland reeds dik verdiend hebben en een sterke groei doormaken. Geen Me-To producten maar specifieke oplossingen van bewezen kwaliteit. Onze voorkeur gaat daarbij uit naar Europese fabricaten met aantoonbare claimbare garanties (iets wat in de zonnestroom wereld nog wel eens te wensen overlaat).

Door sterke product-markt-combinaties bieden wij binnen ons portfolio concepten welke gezamenlijk een totaal of deeloplossing kunnen bieden. Dit doen wij op gebied van zonnestroom al dan niet in combinatie met energieopslag sytemen. Onze specifieke projectbenadering bestaat uit een goede inventarisatie van de klantbehoefte en een daaruitvolgend eerlijk advies t/m de realisatie, inbedrijfstelling en nazorg. Kortom: Turn-key & ontzorgen! Indutecc werkt landelijk met erkende installateurs om onze projecten te installeren. 

Ons motto is: Wij stellen de klantbehoefte en kwaliteit centraal!

We zijn voortgekomen uit een lange historie van betrouwbaarheid en transparantie. We bestaan door onze langdurige relatie met onze klanten en staan garant voor een samenwerking die zich richt op een echte relatie. Onze waarden hebben zich bewezen door referenties die zich willen identificeren met ons bedrijf. Indutecc is een onderdeel van de Schuurman Groep welke inmiddels 95 jaar bestaat!

Onze salesmanagers en engineers kenmerken zich door hun persoonlijke betrokkenheid en commerciële drive. Zij hebben hun roots in de elektrotechniek en profiteren van reeds jarenlange ervaring in het vermarkten van duurzame elektrotechnische oplossingen. Zij hebben bij al onze fabrikanten trainingen gevolgd en bieden u advies op maat. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Indutecc Industrial Solutions: "Your Renewable Partner"