Wij zoeken jou!

ACTUELE VACATURE: PROJECT ENGINEER

Je functie:
Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en onze partners. Je adviseert, je engineert, je maakt de offertes en bent de vraagbaak bij de implementatie van zonnestroom en/of energieopslagsystemen. In beginsel is dit een binnendienstfunctie. Waar nodig help je op locatie onze partners en/of klanten bij projectbegeleiding en inbedrijfstelling van onze duurzame energieconcepten.

Wie ben je?
Je hebt een goede basis (opleiding en werkervaring) in Elektrotechniek en mogelijk zelfs al ervaring met zonnestroom en/of energieopslagsystemen. Je bent bereid je te verdiepen in nieuwe innovatieve systemen waarbij je naast Indutecc ook jezelf verrijkt met kennis. Daarnaast ga je op een prettige en commerciële wijze om met onze partners en klanten. Je functioneert
goed in teamverband, maar ook zelfstandig. Een rijbewijs is onmisbaar in deze functie.

Naast een goed salaris, bieden wij:
Een prettige werksfeer, 140 fijne collega’s en betrokken management dat vertrouwt op jouw expertise en eigen inbreng. Door onze voordelige pensioenregeling, hou je netto meer over dan in de meeste andere branches. Vakantiedagen en overige regelingen zijn allemaal goed geregeld in onze CAO voor de Elektrotechnische Groothandel. Je begint doorgaans met een jaarcontract, maar we hebben altijd de intentie om dit bij wederzijdse tevredenheid om te zetten naar een vast contract. Koptelefoon of tv nodig? Bij ons schaf je ze met personeelskorting aan. Je krijgt toegang tot een online-learningplatform.

Over ons:
Indutecc Renewable Solutions BV is een zeer innovatief bedrijf op het gebied van energie vraagstukken en combineert zonnestroom, energieopslag en EV charging op de meest efficiënte wijze. Wij leveren een bijdrage aan een duurzame wereld en werken bij voorkeur Europese A fabricaten. We importeren zelf een aantal unieke fabricaten naar de Nederlandse markt om onze doelstellingen te realiseren. Indutecc Renewable Solutions BV is onderdeel van de Schuurman Groep, waaronder ook een Elektrotechnische Groothandel met landelijke dekking, een groothandel in consumentengoederen en een gerenommeerd keukenbedrijf behoren. Schuurman is al bijna 100 jaar een begrip in Alkmaar, en heeft ook vestigingen in Apeldoorn, Breda, Drachten, Enschede, Helmond, Roermond en Rotterdam

Ook graag bij Schuurman werken?
Laat je interesse blijken door een mail te sturen met je CV, naar: hrm@schuurman.nl, dan word jij misschien wel onze nieuwe collega! Eerst meer informatie over de functie? Neem contact op met Jeroen Panis: jpanis@indutecc.nl Meer informatie over onze organisatie vind je op: www.schuurman.nl of download hier het functieprofiel.